Disclaimer

BVLL behoudt zich het recht voor om de gebruiker de toestemming te ontzeggen de webpagina te gebruiken en/of van bepaalde diensten die op de webpagina zijn aangeboden, gebruik te maken. In aansluiting daarop kan BVLL de toegang tot de webpagina monitoren.

Foto’s of afbeeldingen die bij artikelen en pagina’s zijn geplaatst, vallen onder creative common-licenties. BVLL is op geen enkele wijze verantwoordelijk of aansprakelijk voor welke directe of indirecte schade, hoe dan ook ontstaan, hetgeen verlies van data, gegevens of derving van inkomsten tot gevolg heeft, door gebruik van informatie-foto’s-afbeeldingen welke op deze website beschikbaar worden gesteld. Bent u van mening en kunt u aantonen dat een afbeelding en/of tekst uw intellectueel eigendom is? Neem dan contact met ons op via info@bvll.nl

BVLL accepteert geen aansprakelijkheid voor enige onjuistheden of ontbrekende informatie betreffende de inhoud van de site. Alle informatie kan, zonder voorafgaande kennisgeving, op elk moment door BVLL worden gewijzigd of verwijderd.

BVLL aanvaardt geen aansprakelijkheid op welke wijze dan ook, voor het gebruik van de op deze site gepubliceerde berichten en alle andere inhoud.
BVLL besteedt de grootst mogelijke zorg aan de ontwikkeling en samenstelling van deze website. BVLL geeft echter geen garantie of verklaringen ten aanzien van de juistheid van de verstrekte informatie. 

Bvll_blue_v9.jpg

Adres

Postbus 3043

2130 KA Hoofddorp

Contact

+31 (0)20 210 14 91
info@bvll.nl

Woordvoerder

Dhr. L. Riemers

+31 (0)6 4227 0850 

info@bvll.nl

Bank

NL22 INGB 0009427 927

  • Twitter
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Copyright © 2020 branchevereniging verantwoordelijke lachgas leveranciers

Bvll_blue_v9.jpg